Route

Restaurant De Kroonprins

:-)

 

Routebeschrijving naar Restaurant De Kroonprins

 

Lopend vanaf het Centraal Station

Het is vanaf het Centraal Station Amsterdam 100 meter lopen naar ons restaurant. Zorg ervoor dat u met de rug naar het Centraal Station op het Stationsplein staat. Steek het Stationsplein over en loop richting het Damrak. Steek bij de stoplichten over tot op het Damrak. Nu draait u 90 graden naar links en  steekt bij dit stoplicht over. U loopt over een brug over het water en loopt mee met een flauwe bocht naar links. U bent al op de Prins Hendrikkade. U neemt de tweede straat rechts en loopt naar nummer 56.

Welkom bij De Kroonprins.

 

Met de auto vanaf Utrecht

U rijdt op de A2 richting Amsterdam. U kiest de A10 (ring Amsterdam-Centrum).

U neemt afslag 116, Amsterdam Centrum. U rijdt alsmaar rechtdoor, na de IJ-tunnel slaat u rechtsaf. Bij het vierde stoplicht slaat u linksaf en keert als het ware om: u rijdt een klein stukje op de Prins Hendrikkade de andere kant op. Bij het eerste stoplicht rechtdoor (sorteer rechts voor) en daarna is het de tweede straat rechts. Aan de rechterkant op nummer 56 vindt u Restaurant De Kroonprins.

 

 

Met de auto vanaf Schiphol/Den Haag

U rijdt op de A4 voorbij Schiphol richting Amsterdam. U kiest de A10 (Ring Amsterdam-Centrum). U neemt afslag 116, Amsterdam Centrum. U rijdt alsmaar rechtdoor, na de IJ-tunnel slaat u rechtsaf. Bij het vierde stoplicht slaat u linksaf en keert als het ware om: u rijdt een klein stukje op de Prins Hendrikkade de andere kant op. Bij het eerste stoplicht rechtdoor (sorteer rechts voor) en daarna is het de tweede straat rechts. Aan de rechterkant op nummer 56 vindt u Restaurant De Kroonprins.